Persoonlijk

Wij hebben altijd een luisterend oor en persoonlijke aandacht voor wat je kunt en bedenken oplossingen voor dat wat je niet denkt te kunnen. 

Transparant

Eerlijkheid duurt het langst! Onze communicatie is open en recht door zee. Niet echt een vrouwending maar alles is te leren is onze eigen ervaring.

Professioneel

Professionaliteit hoort bij ons maar verwachten we ook van de ander. Afspraak is gewoon afspraak en verwachtingen zijn te managen. 

Ellen van Bon

Ellen van Bon

Founder & owner, creatiecoach, verbinder

 

“Ik ben niet in een hokje te plaatsen. De omschrijving die het beste bij me past is die van multipotentialist: iemand met veel interesses en een creatieve drive.
Dat is ook de reden waarom ik een eigen bedrijf ben gestart zodat ik al mijn petten op kan zetten. En welke petten mij het beste passen weet ik na 35 werkervaring in het bedrijfsleven inmiddels wel. Geef mij ruimte en vrijheid om te creëren vanuit passie en plezier dan ben ik in staat om mensen te transformeren naar een next level zodat ze doen waar ze het beste in zijn en waar ze het meest blij van worden. Met Femmeployment richt ik mij uitsluitend op de transformatie van vrouwen die op zoek zijn naar een (andere) baan,  of die tijdelijke coaching nodig hebben in hun werk of die lonken naar het ondernemerschap. Vrouwen die willen maar worstelen met de “hoe dan” vraag. “

 

In Femmeployment koppelt Ellen haar talenten en kennis aan haar levens- en werkervaring en slaat ze bruggen tussen andere vrouwelijke professionals met als resultaat mooie
co-creaties. Ze is daarnaast ook gecertificeerd vrouwen coach (Creatrix®), met veel kennis van hormonen en het vrouwenbrein.

Ellen heeft een opliftende energie, is sterk in verbinden, schudt ideëen en concepten uit haar mouw en heeft altijd een halfvol glas.
Ellen is een echte chick on a mission!

Ons verhaal

Femmeployment voor vrouwen die sjanzen met kansen, richt zich op vrouwen & werk in de breedste zin van het woord vanuit een gendersensitieve gedachte; vrouwen komen van venus en daar werken ze heel anders dan op mars. 
Femmeployment heeft aandacht voor wat vrouwen kunnen en reikt oplossingen aan voor dat wat vrouwen denken niet te kunnen, of het nu werk of privé betreft.  Dat doen we vanuit de drie pijlers van ons bedrijf: Femmeplooien, Femmepoweren en Femmepartners.